Halva priset på vinterförvaring av din motorcykel

Erbjudande 1250 kr (ord.pris 2500 kr)

Erbjudandet gäller vid köp av ny eller begagnad motorcykel fram till 31/5 – 2024

Vinterförvaring av din motorcykel i Karlstad

När vintern smyger sig på och det är dags att förvara din motorcykel så finns vi här. I våra varma, övervakade och larmade lokaler kan du känna dig trygg med att motorcykeln står på ett säkert ställe och dessutom håller sig fräsch inför nästa säsong. Förutom att din motorcykel står tryggt ser vi även till att ladda batteriet under tiden. Allt för att du ska slippa tråkiga överraskningar när våren är här igen.

Pris: 2500 kr

Övervakat

Larmat

Varmförråd

Batteriladdning

Kontakta oss
Kontakta oss för vinterförvaring av din motorcykel
Vinterförvaring Båt
Läs mer om vår vinterförvaring för båt
Verkstad Landfordon
Läs mer om vår auktoriserade Yamaha verkstad

För att förvara din motorcykel under vintern och skydda den från kyla, fukt och andra väderrelaterade skador kan du följa några viktiga steg

Rengör och underhåll

Tvätta och rengör din motorcykel noggrant innan du förvarar den. 

Oljebyte

Om det är dags att byta olja, se till att göra det innan du förvarar båten. Fräsch olja hjälper till att förhindra korrosion. Känner du dig osäker på hur ett oljebyte går till? Kontakta oss och boka en tid så hjälper vi dig!

Töm bränsletanken

Om du planerar att låta dina fordon stå stilla under en längre tid, överväg att tömma bränsletanken eller använda en bränslestabilisator för att förhindra att bränslet försämras under förvaringstiden.

Batteriåtgärder

För att hålla batteriet i gott skick under vintern är de viktigt att koppla ur batteriet alternativt ladda batteriet. När du förvarar din båt hos oss tar vi hand om ditt batteri och laddar det under förvaringstiden.

Förvaring

Din motorcykel mår bäst av att förvaras inomhus, förvarar du din motorcykel hos oss står den självklart inomhus i ett isolerat varmt förråd. Om du däremot inte har möjlighet att förvara inomhus är det viktigt att använda rätt täckning för att skydda motorcykeln från väder och vind.

Stödblock

För att undvika deformation under förvaringstiden kan det vara bra att använda stödblock för att avlasta däcken.

Regelbunden inspektion

Gör regelbundna inspektioner av dina fordon under vintern för att se till att de är i gott skick och att inga skador har uppstått. När du förvarar din motorcykel hos oss ingår det såklart att vi regelbundet inspekterar.