Gör din motorcykel redo inför säsongen med nya däck, vi hjälper dig på vägen!

Är det dags att förbereda din motorcykel för vårens äventyr på vägarna? Vi står redo att hjälpa dig med nya däck och skifte. Vi förstår att dina däck är avgörande för din säkerhet och prestanda på vägen, och därför erbjuder vi service och däck av högsta kvalitet för att säkerställa att din motorcykel är i toppskick inför den kommande säsongen.  Hos oss hittar du sortiment av marknadens bästa däckleverantörer som bland andra Michelin, Pirelli, Metzeler och Michelin.

Vårt team av erfarna mekaniker är specialiserade på att hantera alla typer av motorcykeldäck, oavsett om du behöver byta ut slitna däck eller bara vill uppgradera till högpresterande alternativ

 

Tryggt och enkelt däckskifte

När du väljer Lecab Fritid för ditt däckskifte kan du också vara säker på att du får en service som är bekväm och prisvärd. Vi strävar efter att göra processen så smidig som möjligt för våra kunder, så att du kan komma tillbaka till vägarna utan krångel.

Kontakta oss idag för att boka din tid för däckskifte och låt oss hjälpa dig att få din motorcykel i toppskick inför säsongen, vi tar emot motorcyklar av alla märken.

Vad kostar det att skifta däck hos oss?

I våra priser ingår alltid balasering och krängning. Alla priser är inklusive moms.

Däck köpt på Lecab, monterat på löst hjul0 kr
Däck köpt på Lecab, monterat på motorcykel500 kr
Eget medtaget däck på löst hjul500 kr / styck
Eget medtaget däck på motorcykel1000 kr / styck