Motorbåtar på Lecab Fritid

Hos oss hittar du ett brett sortiment av både nya och begagnade motorbåtar som är skapade för att ge dig den ultimata upplevelsen.

Bland våra märken hittar du Buster, Europas största designer och producent av aliminiumbåtar. Finnmaster imponerar med sin innovativa design och mångsidighet, medan Husky erbjuder robusta och pålitliga båtar för äventyrslystna sjöfarare.

Yamarin Cross är synonymt med äventyr och trygghet, medan Yamarin erbjuder stilfulla och tidlösa båtar för de som uppskattar både komfort och prestanda, HR Boat Sweden erbjuder fritidsbåtar för alla behov.

Oavsett om du är ute efter fartfyllda äventyr, avkopplande fiskeutflykter eller familjesemestrar på vattnet, så har vi något som passar just dig. Vår expertis och passion för båtar gör att vi kan guida dig genom hela processen, från val av rätt båt till skötsel och underhåll.

Intresserad av en båt? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Kontakta oss
Verkstad marinfordon
Båtförvaring
Hemleverans av ditt fordon

Vilken båtmodell passar mig?

Här förklarar vi vad som kännetecknar de vanligaste båttyperna för att du enklare ska kunna hitta den båt som passar dig bäst.

Styrpulpet – SC

Styrpulpet är kända för sin enkel- och smidighet och passar dig som föredrar kortare utflykter kombinerat med fiske samt vattensportsaktiviteter. Dessa båtar tenderar att vara mindre i storlek och har en öppen cockpit med en central pulpet där styrningen och kontroller är placerade.  

Center Console – CC

Med sitt generösa utrymme är dessa båtar perfekta för fiske, dykning och vattensportaktiviteter. Precis som Styrpulpet-modellerna så har Center Console också sin styrning samt kontroller centralt placerade på båten och de som skiljer modellerna åt är att Center Console oftast tenderar till att vara större än Styrpulpet. 

Bowrider – DC

Med sina extra sittplatser fram, en öppen layout som ger massor av utrymme och vanligtvis en rad sittplatser bak, är Bowrider-båtar den optimala modellen för dig som är ute efter sköna dagar på vattnet med familj och vänner. Bowrider erbjuder er alltså möjligheten till avslappning men också vattensportsaktiviteter för den som önskar det.

Day Cruiser – DC

Daycruiser är perfekta båtar för mysiga utflykter och avkopplande dagar på vattnet.  

Deras fokus ligger på att erbjuda en harmonisk upplevelse med en rymlig cockpit där du kan slappna av i bekväma sittplatser. Ibland har de till och med en liten kabin som ger skydd mot väder och vind. 

De kan även vara utrustade med små bekvämligheter som toalett, ett enkelt pentry samt sovplatser för kortare resor.  

Cabin – C

Cabin erbjuder en plats där du kan njuta av långvariga vistelser på vattnet. Deras inneslutna kabin ger ett tryggt och mysigt utrymme som skyddar mot väder och vind, vilket skapar den perfekta atmosfären för avkopplande övernattningar och långa utflykter. 

Med fokus på att göra din upplevelse så bekväm som möjligt, kan Cabin-modeller vara utrustade med allt från ett komplett kök och badrum till sköna sovplatser och andra nödvändigheter som gör det möjligt att bo bekvämt på vattnet under långa perioder.